Dynamisch Bureau B.V.

bezoekadres:Zuid Hollandlaan 7
2596 AL
Den Haag
 
postadres:Zuid Hollandlaan 7
2596 AL
Den Haag
 
telefoon:070-3611760
fax:070-3606908
 
email:info@dynamischbureau.nl
website:www.dynamischbureau.nl
 
 
DE JUISTE PERSOON OP DE JUISTE PLEK!
Betrokken, actief en doelgericht, dat is Dynamisch Duo in een notedop. Binnen de gevestigde orde van coachingsbureaus in de Haagse regio vallen wij op door onze open en persoonlijke aanpak.
Ieder mens laat een unieke combinatie van kwaliteiten, mogelijkheden en wensen zien. Als bureau sluiten wij zo veel mogelijk bij die individuele uitgangspositie aan. We kijken naar hoe iemand denkt en voelt. En hoe zijn of haar leven eruit ziet. Zo komen we er gezamenlijk achter welke baan of werkplek een goede match oplevert.

HOOG SLAGINGSPERCENTAGE
Dat onze aanpak werkt, zien we terug in ons hoge slagingspercentage en het hoge waarderingscijfer dat klanten ons toekennen. Dynamisch Duo gaat creatief en flexibel te werk bij het opsporen en benutten van mogelijkheden voor onze coachingkandidaten. In ons veelzijdige team bevinden zich coaches met diverse specialismen en kwaliteiten. Zo vinden we vrijwel altijd de juiste coach om iemand te begeleiden.

WAARDEVOL NETWERK
Dynamisch Duo beschikt over een uitgebreid en gevarieerd netwerk dat we inzetten om voor onze klanten de juiste werkplek te vinden. We brengen hen in contact met waardevolle personen en organisaties en vergroten zo de kans op succesvolle afronding van het coachingstraject.

WIJ ZIJN ER VOOR ┌
Uit ervaring weten wij dat de werkwijze van Dynamisch Duo vooral aansluit bij mensen met MBO-niveau of hoger. Voor mensen die zelfstandig ondernemerschap overwegen bieden wij een specifiek op dit doel gericht coachingstraject aan. Overleg met uw uitkeringsinstantie (het UWV bijvoorbeeld) of uw werkgever welke mogelijkheden er zijn.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN
Dynamisch Duo kan u vast (weer) op weg helpen verder in uw loopbaan. Wilt u weten hoe? Bel ons dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Dynamisch Duo is aangesloten bij de NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten) en volgt de gedragscode van deze branchevereniging voor loopbaanprofessionals. Voor meer informatie: zie www.noloc.nl.

  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.