Capability Mobiliteit Amsterdam

bezoekadres:Kabelweg 37
1014 BA
Amsterdam
 
postadres:Kabelweg 37
1014 BA
Amsterdam
 
telefoon:020-5840650
fax:020-5840899
 
email:info@capability.nl
website:www.mobiliteit.nl
 
 
U zoekt een gespecialiseerd re´ntegratiebureau met kennis en ervaring in individuele begeleiding en coaching bij het vinden van een nieuwe baan. Tijdens uw IRO-traject wilt u samen met een ervaren en betrokken begeleider zelf vorm geven aan uw zoektocht.
In de afgelopen jaren hebben de loopbaanadviseurs van Capability Mobiliteit duizenden mensen succesvol kunnen begeleiden naar werk. Voor ons is dit nieuwe werk alleen werk als het voor u een duurzame arbeidsrelatie oplevert of indien u als zelfstandig ondernemer een goede start gemaakt hebt.
Bij het zoeken naar werk vormen uw talenten en competenties het uitgangspunt. Met het beschikbaarstellen van een interactieve CD voor het doen van zelfanalyse, testen, workshops, trainingen en de inzet van onze vacaturebank, reiken wij u de modernste instrumenten aan om uw IRO-traject tot een succes te maken.
Capability Mobiliteit heeft door het hele land 30 uitvoeringslocaties, daardoor kennen wij uw regio en kunnen u dus in uw eigen omgeving van dienst zijn.

  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.