Actief in Werk

bezoekadres:Fellenoord 130
5611 ZB
Eindhoven
 
postadres:Postbus 689
5600 AR
Eindhoven
 
telefoon:040-2129542
fax:040-2668666
 
email:info@actiefinwerk.nl
website:www.actiefinwerk.nl
 
 
Actief in Werk is dé partner op het gebied van re-integratie, outplacement en coaching in de regio’s Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Wij werken met een team van ervaren consulenten en coaches aan een optimaal resultaat voor werknemers, werkgevers en opdrachtgevers.

Onze consulenten en coaches zijn betrokken, goed opgeleide vakmensen die jarenlang ervaring hebben op het gebied van re-integratie, outplacement en coaching. Zij zijn bekend met diverse doelgroepen. Omdat wij elke vraagstelling telkens weer als uniek ervaren, leveren we altijd maatwerk. Hierbij maken we gebruik van zowel traditionele als innovatieve methoden. Onze consulenten en coaches zoeken steeds weer via de kortste weg naar een passende en structurele oplossing. Samen met de persoongerichte en individuele begeleiding, in combinatie met de inzet van ons regionaal (werkgevers)netwerk, is dit een garantie voor succes!

Kwaliteit is voor Actief in Werk een vanzelfsprekendheid. Daarom zijn wij in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat aantoonbare resultaten boekt.

Actief in Werk werkt actief voor én samen met diverse opdrachtgevers en partners zoals: UWV, gemeenten, werkgevers en brancheorganisaties.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer: 040-2129542 of een
e-mail sturen naar: info@actiefinwerk.nl  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.