En Route BV

bezoekadres:Judith Leijsterstraat 21a
2023 EG
Haarlem | Amsterdam
 
postadres:Judith Leijsterstraat 21a
2023 EG
Haarlem
 
telefoon:023- 5299453
fax:
 
email:info@enroutebv.nl
website:www.enroutebv.nl
 
 
'En Route', ofwel: op weg. Dat zijn we allemaal, ons hele leven lang. 't Leven staat nooit stil, zeker niet in de huidige maatschappij waar alles steeds sneller lijkt te gaan, net zoals op de arbeidsmarkt. Het wordt voor veel mensen dan ook steeds moeilijker om de juiste baan te vinden of te behouden.

Persoonlijk
Onze aanpak kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering. Samen zoeken we tot op de bodem uit waar de cliënt vastloopt, waarbij de controverse niet wordt geschuwd. Daarbij wordt gekeken naar het totaalbeeld: wat geeft energie, wat brengt rust, wat zijn de beperkingen, wat zijn de mogelijkheden; wat zijn de valkuilen en wat zijn de kwaliteiten. Zo gaan we op zoek naar de passie en de drive. Als we die weer gevonden hebben, is dat de eerste stap “en route” naar een bevredigende werkomgeving.

Werkwijze
Door middel van een actie- en stappenplan wordt de cliënt over een van te voren vastgelegde periode gevolgd en begeleidt tot de cliënt weer naar alle tevredenheid en “lekker in zijn/haar vel” aan het werk is.

Expertise
Het team van En Route bestaat uit vier vakspecialisten. Twee loopbaanbegeleiders, een jobhunter en een arbeidsdeskundige en wij zijn met name gespecialiseerd in reintegratie & outplacement trajecten voor:

- 45 plussers – WW
- Arbeidsgehandicapten - WAO, WIA, Wajong


Erkend en aangesloten:
En Route is erkend door het UWV en is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC).

  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.