Aanzetzijn

bezoekadres:Kennemerlaan 165
1972 EM
IJmuiden
 
postadres:Kennemerlaan 165
1972 EM
IJmuiden
 
telefoon:0255-517 492
fax:
 
email:info@aanzetzijn-iro.nl
website:www.aanzetzijn-iro.nl
 
 
Hierbij willen ons graag aan u voorstellen: Aanzetzijn IRO-diensten. Wij zijn een bureau in IJmuiden met coaches die hart hebben voor mensen. Sinds 2005 voert Aanzetzijn IRO-trajecten uit, met succes, voor het UWV. In 2009 hadden wij een uitstroomplaatsingspercentage van 75%. Jobhunting en IRO-ondernemerschap zijn de specialiteiten waar wij ons op richten.

Jobhunting

Aanzetzijn richt zich op job-hunt trajecten waarbij de deelnemer op actieve wijze ondersteund wordt bij het zoeken naar werk. Bij de begeleiding tijdens het IRO-traject is de persoonlijke situatie en de verwachtingen van de cliŽnt het belangrijkste aandachtspunt. Alvorens wij met een cliŽnt ďaan de slag gaanĒ hebben wij een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat de situatie, verwachtingen en wensen zijn. Om een cliŽnt goed te kunnen begeleiden moet er een ďklikĒ zijn tussen de cliŽnt en de werkcoach van Aanzetzijn. Als dit het geval is dan komt er een tweede gesprek waarbij het Re-integratieplan besproken en getekend wordt. In dit plan van aanpak staan de afspraken die er gemaakt zijn tussen de cliŽnt en de werkcoach van Aanzetzijn.
De inhoud hiervan verschilt per cliŽnt. Aanzetzijn dient dit plan voor de cliŽnt in bij het UWV waarna het traject van start kan gaan.

Onze werkcoaches stimuleren de cliŽnten tot een positieve en actieve opstelling. De werkcoach benut de gebruikelijke kanalen waar de verborgen vacatures aanwezig zijn en proactief, dat wil zeggen dat Aanzetzijn Iro-diensten kandidaten aanbiedt in hun grote netwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het regionale/landelijk relatiebestand.
IRO Zelfstandig ondernemerschap
Ondernemerschap: een veel gekoesterde wens!

Tijdens het vrijblijvende en kosteloze kennismakinggesprek hebben we het eerst met elkaar over uw idee en uw kansen. Daarna zetten wij op een rijtje hoe wij u zouden kunnen helpen bij het ontdekken van uw ondernemersvaardigheden en het daadwerkelijk realiseren van uw zelfstandig ondernemerschap.
Onze ervaring leert dat ieder ďondernemerschaptrajectĒ weer totaal anders en strikt persoonlijk is. Wel hanteren wij een rode draad, namelijk het door ons zelf ontwikkelde format ondernemingsplan. Dit plan is opgebouwd conform de SMART methode van doelen stellen en actieplannen maken, en voldoet bovendien aan alle eisen die het UWV en eventuele kredietverstrekkers stellen. Belangrijker is dat het plan, eenmaal klaar, u een stevig houvast biedt bij uw besluit daadwerkelijk te starten. En aansluitend bij de uitvoering ervan. In de tussentijd kunt u zich versterken door de begeleidingen en expertise die een onderdeel uitmaken van het lopende traject. Vanaf de allereerste dag van uw traject bij ons, tot ten minste zes maanden na de daadwerkelijke start van uw onderneming mag u rekenen op de betrokken en deskundige begeleiding door uw eigen coach bij Aanzetzijn!
Graag informeren wij u naar uw mogelijkheden en verzorgen uw aanvraag bij het UWV.

  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.