OxHill7

bezoekadres:Van Veldekekade 361
5216 KT
's-Hertogenbosch
 
postadres:Van Veldekekade 361
5216 KT
's-Hertogenbosch
 
telefoon:073-5944004
fax:073-5944005
 
email:info@oxhill7.nl
website:www.oxhill7.nl
 
 
Als u kiest voor een individuele re-integratieovereenkomst (IRO) dan is het belangrijk dat u een bedrijf zoekt dat u goed en op een prettige manier kan helpen bij uw re-integratie.

OxHill7 heeft betrokken en ervaren re-integratieconsulenten die landelijk individuele begeleiding verzorgen. Bij de zoektocht naar een passende plek op de arbeidsmarkt bekijken we de vaardigheden, interesses en mogelijkheden. We streven naar maatwerk.

Sinds 2006 hebben wij voor diverse UWV vestigingen bemiddelingstrajecten uitgevoerd. Het betreft vrijwel uitsluitend cliŽnten met een arbeidshandicap. Er is een plaatsingsresultaat geboekt van ruim 60%. In een tevredenheidonderzoek, gehouden in 2009, heeft het UWV OxHill7 met een 8,5 gehonoreerd.

OxHill7 heeft een overeenkomst met het UWV gesloten voor het uitvoeren van IROís. Dit is nodig omdat het UWV de bemiddelingskosten betaald.
Indien u voor een IRO traject in aanmerking komt nodigen wij u van harte uit voor een oriŽnterend gesprek met een van onze consulenten.


  
IRO bureau's in uw Regio

Wij hebben geen bureau's gevonden in uw regio.